Головне

Всі клуби РФПЛ і УПЛ запрошені на засідання єдиної ліги СНД

01.02.2013 15:00 146 0

Директор АНО "Об'єднаний чемпіонат з футболу" Валерій Газзаєв запросив усі 32 клуб російської та української футбольних Прем'єр-Ліг на засідання організації, яке відбудеться 18 лютого в Москві.

Лист був розісланого експрес-поштою та електронною поштою в усі 32 клуби.

"Для того, щоб вивести футбол на якісно новий рівень ми пропонуємо об'єднати кілька національних чемпіонатів в один турнір. На першому етапі таке об'єднання має торкнутися Україну і Росію, як об'єктивно найбільш сильні з футбольної точки зору держави на пострадянському просторі.

Але ми переконані, що новий чемпіонат послужить прикладом і для інших країн, адже за інтеграційними процесами - майбутнє футболу", - зазначає Газзаєв.

"Посилення здорової конкуренції, підвищення видовищності матчів, збільшення доходів від телетрансляцій і реклами, ось тільки деякі з переваг ідеї об'єднання.

Все це дозволить прогресувати не лише окремим клубам, але й національним збірним, гравці яких отримають незамінну ігрову практику з гідними суперниками в рамках нового чемпіонату. І це, можливо, унікальний випадок в спортивній практиці, коли виграти зможуть всі учасники", - наводить текст листа Интерфакс.

Коментарі ()