Головне

Агент Сарате: "Мауро хоче залишити "Лаціо", але ми змушені терпіти знущання президента клубу"

01.02.2013 10:33 253 0

Президент "Лаціо" стоїть на заваді трансферу Мауро Сарате в "Динамо".

Про це в інтерв'ю Lazialità.it заявив агент гравця Луїс Руцці.

"Ми досягли угоди з київським "Динамо" декілька днів тому. Всі їхні умови ми прийняли, тому що Мауро хоче залишити "Лаціо". Це неправда, що трансфер зірвався через те, що ми вимагали прописати в контракті клаусулу у розмірі 5 млн євро", - сказав він.

"Там дійсно була розмова про клаусулу, але ми узгодили все з українським клубом. Дійсно, щоб довести бажання мого клієнта принести користь "Динамо", я запропонував варіант, при якому цей пункт міг стати активним лише після одного року перебування Мауро в Києві.

У будь-якому випадку, мова йшла абсолютно не про п'ять мільйонів євро, оскільки "Динамо" платить "Лаціо" більше. До того ж, цей пункт для нас не є принциповим", - зазначив агент.

За його словами, переговори заморожено з вини президента "Лаціо".

"Переговори заморожено з вини Лотіто, який вимагає більше грошей від "Динамо". І це при тому, що днями президент "Лаціо" публічно оголосив про те, що домовленість між римлянами і киянами досягнута.

Це означає, що спочатку він прийняв пропозицію. Це абсурдна ситуація. На жаль, ми змушені терпіти знущання Лотіто", - цитує Руцці Pro Динамо Київ.

Коментарі ()