Головне

Луческу: Замість мрії про Англію Вілліан обрав гроші у "Анжі"

31.01.2013 22:45 732 0
Луческу: Замість мрії про Англію Вілліан обрав гроші у "Анжі"

Від'їзд півзахисника Вілліана в "Анжі" став дещо несподіваним навіть для головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу.

Про це сам румунський фахівець заявив після зустрічі з московським ЦСКА.

"Сюрприз? В якійсь мірі. Замість мрії про сильний клуб з англійської ліги, який постійно виступає в Лізі Чемпіонів і регулярно грає з "Барселоною", "Реалом", "Баварією", "Манчестер Юнайтед", Вілліан вибрав гроші", - сказав він.

"Мені шкода, але це його право. Я завжди намагаюся бути готовим до таких поворотів долі. "Шахтар" ніколи не залежав і не буде залежати від одного гравця", - продовжив він.

Луческу зізнався, що був проти переходу, вважаючи рішення гравця поспішним і недостатньо зваженим.

"Якщо дивитися з висоти мого похилого віку, він потрапив у "Шахтар" дитиною, а покидає нашу шахтарську сім'ю зрілим 24-річним гравцем", - нагадав румун.

"На прощання я сказав Вілліану: "З нами, хлопець, ти домігся б ще більшого, ніж вже досяг". Чому він мене не послухався? Напевно, відчував дуже сильний тиск з боку свого агента і близьких, які бажали, як мовиться, все і відразу. І врешті-решт не витримав", - вважає Луческу.

На його думку, з такими бразильцями в складі, як Фернандінью, Алекс Тейшейра, Дуглас Коста, Луїс Адріано, "Шахтар" все одно готовий грати у футбол високого європейського рівня і постарається це довести, пише sport-express.ru.

"Анжі" заплатить донецькому клубу прописані в контракті 24-річного бразильця в якості суми відступних 35 мільйонів євро. При цьому п'ять років тому перехід хавбека з "Корінтіанс" коштував гірникам 14 мільйонів.

Коментарі ()