Головне

У ФФУ прогнозують, що від України на проведення Євро-2020 претендуватиме одне місто

30.01.2013 11:29 505 0

Питання про подачу заявки на Євро-2020 буде в обов'язковому порядку винесено на обговорення Виконкому ФФУ.

Про це повідомив "Сегодня" Анатолій Попов, перший віце- президент Федерації футболу України.

"Це наша принципова позиція: маючи стадіони, що відповідають всім вимогам УЄФА, і досвід проведення змагань такого рівня, Україна не може не брати участь у поданні заявок. Коли саме ми її подамо, яке місто там буде фігурувати і як все це буде виглядати технічно - зараз це поки не настільки важливо", - вважає він.

"Головне, ухвалити принципове рішення. Я не думаю, що у когось з членів виконкому ФФУ будуть якісь заперечення, але процедура має бути дотримана. Сама процедура подачі заявки поки не відпрацьована. Питання адже ще й у тому, що тут особливо не розгуляєшся, реально вести мову лише про одне місто", - зазначив він.

"Моя особиста думка: заявлятися на "фінальний" пакет нам не варто. Ми приймали у себе фінал Євро-2012, і ставити питання про те, щоб через всього 8 років знову претендувати на проведення фіналу ЧЄ, з нашого боку було б і нескромно, і некоректно", - додав Попов.

На його думку, бажаючих прийняти в себе фінал дуже багато, а ось претендувати на те, щоб прийняти матчі групового етапу та першій стадії плей-офф - це було б якраз те, що треба Україні.

Коментарі ()