Головне

Попов назвав дії російських футбольних колег "не зовсім адекватними"

30.01.2013 10:10 325 0

Методи, котрими представники російських футбольних кіл намагають створити спільний з Україною футбольний чемпіонат, не є нормальними.

Таку думку висловив віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов у розмові з кореспондентом російського видання "Спорт День за Днём".

"У об'єднаного чемпіонату немає підтримки з боку вищестоящих світових і європейських організацій, якими є ФІФА та УЄФА. Зацікавлені сторони підуть всупереч їх думці? Це буде нелогічно", - вважає він.

"У даній ситуації дії наших російських футбольних колег мені представляються не зовсім адекватними. Останнє рішення не вкладається в юридичні норми. Та й, просто-напросто, так справи не роблять", - обурений Попов.

"Яким чином можна зараз запрошувати клуби, які є структурою іншої організації, іншої країни? Ніяких формальних дій з боку наших російських колег не було зроблено в плані звернення когось до ФФУ", - резюмував він.

Таким чином Попов відреагував на повідомлення директора "Об'єднаного чемпіонату" Валерія Газзаєва про те, що клубам російської та української прем'єр-ліг будуть вислані запрошення на участь у чемпіонаті СНД.

Коментарі ()