Головне

Нойок: У "Шахтарі" є легіонери, які не то що у збірній Бразилії, в першій лізі не заграють

24.01.2013 16:00 651 0

Капітан дубля донецького "Шахтара" Олександр Нойок розповів про відношення клубу до своїх вихованців і про те, чому перестав грати за свою команду.

"Проблеми у мене виникли через новий контракт, і можливо, доведеться перейти в інший клуб. Я не хочу грати в оренді. Навіщо я стільки років бився в академії, ріс до дубля, ставав капітаном і віддавався повністю своїй роботі? Навіщо жити мріями про першу команду, якщо двері туди закриті?

Я хочу грати в першій команді і готовий був терпіти ще деякий час, але коли мені запропонували новий контракт, я був дуже здивований", - цитують Нойока podrobnosti.ua.

Гравця не влаштувала фінансова сторона пропозиції.

"Мене не влаштував підхід до своїх вихованців. Звичайно, я не озвучуватиму цифри, але мені запропонували довготривалий контракт із зарплатою, яка навіть для першої ліги здасться дуже маленькою. Приміром, є у нас легіонери, які не то що в першій команді не грають, а не дотягують навіть до заміни дубля. Але вони заробляють в десятки разів більше

Є легіонери, які не то що у збірній Бразилії, в першій українській лізі не заграють. Їх зарплата в десятки разів більша, ніж у основних гравців дубля з академії "Шахтаря", і дорога в першу команду для нас практично нереальна.

У мене була розмова з керівництвом, але ми поки так і не змогли зрозуміти один одного. Поки конкретніше про своє майбутнє сказати не можу. Мій агент займається цим питанням, і після Кубку Співдружності ясності буде значно більше", - розповів футболіст.

Коментарі ()