Головне

Рабінович: "З'явилися великі шанси на благополучний вихід із ситуації"

20.01.2013 14:49 258 0

З'явилися великі шанси на те, що київський "Арсенал" не припинить сого існування.

Про це заявив власник клубу Вадим Рабінович.

"З'явилися великі шанси на благополучний вихід зі сформованої ситуації. Я навіть десь недооцінював, як багато людей дивляться футбол і люблять "Арсенал". До нас звернулися три дуже серйозні фінансові групи зі своїми пропозиціями, як допомога нашому клубу. Київська міська адміністрація підключилася, вона зацікавлена ​​в тому, щоб "Арсенал" не пропав з футбольної карти України", - сказав він.

"Думаю, моєю помилкою було, що свого часу я не дуже щільно співпрацював з міською владою столиці. Але тепер, думаю, все буде в порядку. Зараз ми розмовляємо з футболістами: хтось іде, когось ми вмовляємо залишитися", - зазначив Рабінович.

Журналісти уточнили, чи мова йде про спонсорство або ж продаж клубу, на що Рабінович відповів: "Ми розглядаємо різні варіанти. Різні групи зацікавлені в різній участі".

"Що стосується мене, то я б хотів відійти від клубу. Але одна з груп, у якої найбільш реальна пропозиція, пропонує мені в якійсь ролі залишитися. Подивимося. В "Арсенал" я вклав певну частину свого життя, матеріальні засоби, для мене ця назва - не порожній звук", - зазначив він.

За словами Рабіновича, зараз потрібно визначитися з найкращим варіантом для клубу: "П'ятнадцять днів - і все буде ясно", - цитує нинішнього власника клубу Сегодня.

Коментарі ()