Головне

Погорілий: Заборгованість по зарплаті - нормальна ситуація для українського футболу

17.01.2013 23:16 473 0

Проблеми із фінансами у "Таврії" викликають розуміння у воротаря команди Сергія Погорілого, котрому не звикати до подібної ситуації.

Про це сказав сам воротар, котрий залишається кандидатом у національну збірну України.

"Для когось це може і проблема, але всередині колективу нормальний мікроклімат. Так, тренуємося в режимі одноразових тренувань. Пощастило з погодою, тому всі працюють в своє задоволення", - почав він.

"Заборгованість по зарплаті за один місяць існує, але, думаю, це нормальна ситуація для українського футболу - в деяких командах по кілька місяців чекають свої гроші. Тому, у нас не найгірша ситуація, якщо порівнювати з іншими клубами", - вважає голкіпер.

"Ми всі професіонали, всі розуміємо, тому виконуємо свою роботу сумлінно, що вимагає тренер. А сісти, склавши руки, очікуючи від когось допомоги, це було б неправильно", - додав Сергій.

За словами Погорілого, ще гірша ситуація склалася у київському "Арсеналі", де він грав до переходу в кримську команду.

"Все йшло до подібної ситуації ще при мені. І якби клуб не зумів пробитися в Європу, то міг би і не почати нинішній сезон. Дивуватися тут нічому, адже в керівництві команди не стояли люди, "які горіли" футболом, повністю віддавалися цій грі", - переконаний він.

"Та й після одного з матчів минулого сезону в роздягальні нам сказали прямо, якщо завдання виходу в Лігу Європи не буде виконане, то сенсу у подальшому існуванні команди немає", - згадує він.

"Але в Європу вийшли, а після відомого всім бюрократичного провалу, команда плавно почала котитися вниз. І найбільше в цій історії шкода колишніх партнерів, які опинилися заручниками ситуації", - цитує Погорілого championat.com.

Коментарі ()