Головне

На другому зборі "Карпати" зіграють з "Партизаном" і "Марибором"

10.01.2013 11:58 667 0

У середу, 9 січня, львівські "Карпати" розпочали підготовку до весняної частини сезону 2012/2013.

Команда та тренерський склад у повному складі зібралися на клубній базі у Брюховичах, пише офіційний сайт клубу.

Упродовж перших чотирьох днів гравці традиційно пройдуть поглиблений медогляд і складуть спеціальні тести для визначення рівня їхньої функціональної готовності.

У неділю, 13 січня, "Карпати" вилетять на перший тренувальний збір до Туреччини, який буде присвячений головним чином фізичній підготовці гравців. Контрольних спарингів на першому зборі не буде. Додому команда повернеться 24 січня.

Аналогічні за тривалістю і другий, і третій навчально-тренувальні збори, які також пройдуть у турецькій Антальї. На другий збір команда полетить 27 січня, а додому повернеться 7 лютого. На третій - 10-го та 21 лютого відповідно.

Заплановано по три контрольних спаринги на кожному зборі. Вже відомо, що 30-січня "Карпати" зіграють товариський матч з грандом сербського футболу белградським "Партизаном", а 2-го та 13 лютого поміряються силами з провідними командами Болгарії та Словенії - "Літексом" і "Марибором" відповідно.

Із заключного збору у Туреччині підопічні Ніколая Костова повернуться додому 21 лютого. Один день відпочивши, команда у Львові розпочне безпосередню підготовку до першого офіційного матчу у 2013 році. У плані підготовки до гри, окрім тренувань, передбачено і контрольний спаринг, який попередньо повинен відбутися у неділю, 24 лютого.

Додамо, що підготовку до весняної частини сезону "Карпати" розпочинають без кадрових втрат. Окрім того, повернулися з оренди півзахисники Володимир Бідловський і Сандро Ґурулі, які минулі півроку грали в оренді.

Коментарі ()