Головне

Рац: У мене є мрія, і вона пов'язана з "Шахтарем"

05.01.2013 21:33 146 0

Останні дні одним із самих затребуваних Інтернетом героїв був гравець "Шахтаря" Разван Рац, котрого чутки відправляли в інші клуб.

Бажаючи розставити крапки над "i", один з найдосвідченіших гравців команди зв'язався з прес-службою, і ось що вийшло з цієї бесіди.
 
"Контракт закінчується, це дійсно так. Але мене це питання поки абсолютно не хвилює. У мене є зобов'язання перед клубом, і я збираюся їх виконати в повній мірі". - почав він.

"Я гравець "Шахтаря" та фокусуюся тільки на цьому. Мені дуже важливо, щоб вболівальники розуміли: я не думаю ні про які команди, окрім "Шахтаря", поки зв'язаний з нею контрактом", - запевнив румун.

"Пропозиції є. Вони виходять від досить серйозних клубів, які борються за високі місця в європейських чемпіонатах. Звичайно, для мене все це втішно. Але тільки теоретично. Мені це зараз не цікаво". - підкреслив він.

За словами Раца, він вже 10 років в Донецьку, в "Шахтарі" відбувся як гравець, і було б нечесно і негарно вести якісь переговори, маючи зобов'язання перед командою.

"Більше скажу, у мене є велика мрія, і пов'язана вона саме з "Шахтарем". Я хотів би виграти Лігу Чемпіонів у складі "Шахтаря". Щодо контракту, то це питання стосується не тільки мене. Рішення буде приймати керівництво клубу", - продовжив він.

"Зараз відмінно себе почуваю. До того ж, нагадаю, минулого року я взяв участь у найважливіших матчах "Шахтаря", в тому числі і ліговських. Думаю, що це про щось говорить. Швидкість у мене не менша, ніж раніше, а досвід більше. Не в віці справа, а у фізичній формі", - вірить Рац.

Коментарі ()