Головне

Селін вважає перехід у "Динамо" найкращим новорічним подарунком

05.01.2013 19:35 145 0

Київське "Динамо" та Євген Селін - комбінація, котра має дуже непогані перспективи, адже кияни вже давно хотіли придбати гравця.

Про це сам оборонець збірної України сказав на останній зустрічі з фанами "Ворскли", передає сайт клубу.

"Ходили чутки ще влітку. На носі вже був новий чемпіонат, керівники "Ворскли" сказали мені, що, швидше за все, влітку я залишуся, так як домовитися не вдалося. А ось взимку, швидше за все, перейдеш", - згадує він.

"Довелося перебудовуватися, було дуже важко. Я чекав переходу, але він зірвався. Але нічого страшного, через таке теж потрібно пройти. Це життя, якщо так судилося статися, то все одно перехід відбувся б", - вірить Євген.

"Я не шкодую ні краплі. Хоча я і чекав зими, відпустки і гарного подарунка собі на Новий рік. Так воно і сталося, мені подзвонили перед святом і сказали, що все вже залагоджено. Це був найкращий подарунок", - радіє він.

Селін дуже задоволений і вдячний керівництву "Ворскли", що стримали слово.

"Контракт на 5 роківв? Це була ініціатива "Динамо" і Ігоря Михайловича Суркіса. Я не був проти. Треба грати, показувати свої найкращі якості, професійно зростати. Якщо буду грати, буду на увазі, то все буде добре", - переконаний він.

"За два роки, мені вдалося завоювати місце в основному складі і рости далі. Мені запам'яталися матчі в Лізі Європи. Мені було дуже приємно отримати запрошення і побути в такій дружній родині, відчути ту обстановку, відчути, як вони вболівають і переживають за команду", - закінчив Селін.

Коментарі ()