Головне

Ніколіні: Програма зборів "Шахтаря" буде відрізнятися від торішньої

05.01.2013 14:36 147 0

Тренер "Шахтаря" з фізпідготовки буде готувати команду до матчу з "Боруссією" і до поєдинків другої половини сезону за іншою програмою, ніж у минулому році.

Про це сам Карло Ніколіні розповів представникам офіційного сайту чемпіонів України з футболу.

"Програма буде трохи іншою, бо в цьому сезоні вже 13 лютого ми гратиме проти "Боруссії", а рік тому ми готувалися до матчів виключно на внутрішній арені. До того ж усі пам'ятають, що тоді трапилося з Луческу", - нагадав він.

"Підготовка буде схожа на ту, що була два роки тому, коли нам належало зіграти з "Ромою". Весь процес буде підпорядкований одній меті - нам потрібно в оптимальному стані підійти до поєдинку 13 лютого на "Донбас Арені", - підкреслив італієць.

"Між першою і другою грою у нас також два тижні, які ми повинні використовувати за призначенням. Кожному футболісту я склав програму вправ, яку вони виконують під час відпустки. Так що я впевнений: всі вони повернуться в хорошому стані і швидко наберуть потрібну форму", - вірить Карло.

За його словами, перші кілька днів тренери будуть проводити заняття з силової аеробіки, щоб повернути гравцям кондиції.

"Паралельно зі звичайними тренуваннями разом з футболістами ми будемо здійснювати пробіжки на довгі дистанції, щоб підготувати їх до товариських матчів, які будуть проходити вже на першому зборі в ОАЕ. В цілому ж дуже важливо уникнути яких би то не було травм, тому що у нас абсолютно не буде часу на відновлення", - зазначив Ніколіні.

"Думаю, що в Абу-Дабі Луческу дасть можливість зіграти всім футболістам команди. По-перше, потрібно буде подивитися на стан кожного футболіста, а по-друге, ніхто ще не буде готовий провести на високому рівні всі 90 хвилин поєдинку. 22 січня, як ви знаєте, ми зіграємо з "Зенітом". І я думаю, що цей матч буде першим серйозним тестом на те, в якому стані буде перебувати "Шахтар", - прогнозує фахівець.

"Збір в Іспанії стане більш специфічним. Після Copa del Sol Луческу сфокусується на певній групі футболістів, які з більшою часткою ймовірності зіграють з "Боруссією", - додав він.

Ніколіні переконаний, що "Шахтар" зможе підійти до ігор проти "Боруссії" в оптимальній формі.

Коментарі ()