Головне

Хачеріді продовжить контракт із "Динамо"

04.01.2013 14:16 374 0

Попри всі заяви про невдоволеність київським "Динамо" Євген Хачеріді залишиться у команді.

Про це клубному сайту повідомив Ігор Суркіс.

"Ми з Женею про все досягли домовленості, він продовжить контракт з "Динамо" ще на чотири роки, хоча його чинна угода розрахована ще на два роки. Його все влаштовує", - запевнив президент клубу.

"Так, він сказав, що хотів би пограти в сильнішому чемпіонаті, але, погодьтеся, поганий той солдат, який не мріє стати генералом. Так що я до цього абсолютно нормально ставлюся", - запевнив він.

"Якщо людина мріє пограти, наприклад, в такому клубі, як "Мілан", як свого часу Андрій Шевченко, "Челсі" або "Манчестері", не бачу в цьому нічого поганого", - вважає Суркіс.

На його думку, там кожна гра - бійня, хотілося б, щоб і наш чемпіонат був таким.

"Але для того, щоб футболіста туди запросили, він повинен проявляти себе в своїй команді, щоб його гра радувала вболівальників, тренерів і селекційні служби інших команд", - зазначив власник киян.

А якщо команда не показує результату, але в ній виділяються окремі особистості, таких гравців з нашого чемпіонату також важко продати. Коли ж команда на увазі, її бачить уся Європа, весь світ, тоді і футболістів запрошують", - закінчив Суркіс.

Коментарі ()