Головне

Безус: В "Динамо" все буде залежати виключно від мене

04.01.2013 12:37 407 0

Ставши гравцем найтитулованішого клубу України, півзахисник Роман Безус вірить у вдалі виступи в новій команлі.

Про це віе заявив представникам клубного сайту.

"Думаю, це було нелегке рішення для президента, керівництва "Ворскли", адже переговори тривали, наскільки я знаю, близько року. Розумію, що, розлучившись зі мною і Женею Селіним, полтавчанам буде непросто надалі", - вважає він.

"Але я буду продовжувати переживати за них, адже там у мене залишилося багато друзів, а час, проведений у "Ворсклі", буду згадувати з теплотою. Хочу приїхати до Полтави, щоб попрощатися з партнерами по команді і уболівальниками", - зізнався Роман.

Безус визнав, що не не може назвати останні півроку кращими за час виступу в "Ворсклі".

"Дуже успішним для мене був минулий сезон, колосальний досвід вдалося отримати в груповому турнірі Лізі Європи. Не сперечаюся, що осінь 2012-го, проведена в Полтаві, пішла мені на користь, але, з іншого боку, якби я перейшов у "Динамо" влітку, я б, можливо, отримав шанс зіграти в Лізі Чемпіонів", - жалкує він.

"Радився з батьком, думкою якого дуже дорожу, і він підтримав мене. З ким знайомий? Підтримую зв'язок із Максимом Ковалем - коли виступали за молодіжну збірну, навіть жили з ним в одній кімнаті під час заїздів. В основному ж, спілкуюся з хлопцями, з якими перетиналися в збірній, - тими ж Ярмоленком, Хачеріді, Богдановим, Гармашем", - відповів Безус.

"У "Динамо" зараз багато молодих гравців, і, думаю, ми всі зможемо об'єднатися заради однієї мети. Конкуренти? Чесно кажучи, поки навіть не замислювався над цим. Все буде залежати виключно від мене", - вірить Безус.

Коментарі ()