Головне

Блохін: Було б краще залишитися в Лізі Чемпіонів

20.12.2012 23:50 297 0

Головний тренер "Динамо" буде серйозно готуватися до матчів плей-офф Ліги Європи, де киянам дістався непростий суперник.

Про це сказав сам Олег Володимирович Блохін, котрий спостерігав за жеребкуванням по телевізору.

"Один тільки перелік учасників плей-офф наводив напередодні на думку, що нам було б вигідніше залишитися в Лізі Чемпіонів, а не йти на пониження в Лігу Європи - тут суперники поскладніше", - пожартував він.

"Помінятися супротивником з "Шахтарем"? Ну вже ні. У цьому сенсі я фаталіст: якщо жереб розпорядився таким чином, значить, у нього були на те свої підстави. Та й не личить "Динамо" шукати слабого опонента - обігравати треба команду будь-якого рівня", - продовжив він.

За словами Блохіна, він не сподівався отримати в суперники "Олімпіакос", де працював, бо він йому не дуже знайомий в сучасному вигляді.

"За зимове міжсезоння "Бордо" може посилитися і змінитися до невпізнання. Багато чого буде залежати від того, на що команда вирішить робити ставку - на Лігу Європи або чемпіонат країни. Цей клуб, наскільки я пам'ятаю, відрізняється непоганою обороною і реалізацією "стандартів", - повідомив він.

"Наступні суперники - "Байєр" чи "Бенфіка"? Навіть не знаю. Німецькі клуби завжди незручні, "Бенфіка" знаходиться серед лідерів свого чемпіонату, який, на відміну від нашого і бундесліги, зимову паузу не бере. Втім, давайте не будемо загадувати наперед: проблеми волію вирішувати по мірі їх надходження", - цитує тренера sport-express.ua.

Коментарі ()