Головне

Селюк: Мілевський з Алієвим тренували б збірну краще, ніж Ерікссон

14.12.2012 18:55 389 0

Обидва чинні претенденти на керування збірною України - Свен-Йоран Ерікссон і Михайло Фоменко - не є наразі фахівцями рівня, що необхідний головній команді України.

Про це заявив в ефірі телеканалу "Футбол" відомий футбольний функціонер Дмитро Селюк.

"Вибір, який зробила ФФУ для мене дуже дивний. Перефразовуючи вислів з однієї відомої передачі, Федерацію можна "понять, но не простить". Не пробачити, тому що на кону стоїть репутація України", - почав він.

"Давайте подивимось, в який футбол наразі грає той же Ерікссон. Ерікссон на сьогоднішній день грає у футбол, за який звільняють через декілька місяців. Його вигнали з усіх команд, в яких він працював, починаючи з "Манчестер Сіті" і збірної Мексики і закінчуючи "Лестером", - нагадав він.

На думку Селюка, Ерікссон вже давно займається не футболом, а своїм життям.

"Його більше цікавить не те, як побудувати національну збірну, а те, як знайти молоду дівчину і провести з нею вечір. Я навіть скажу, що Мілевський з Алієвим тренували б збірну краще, ніж Ерікссон. Краще буде їх запросити", - жартома пропонує Селюк.

"Фоменко? Цього фахівця я знаю не дуже добре, але мене дивує одне: якщо він настільки хороший кандидат, щоб стати тренером збірної, то чому він нікого не тренує уже достатньо тривалий період? Ось це питання мене дуже цікавить. Дивно, що людина, яка очолює комітет збірних, сам себе, по суті, назначає тренером збірної", - вражений агент.

За словами Селюка, для нього це нонсенс, і він думає, що не лише для нього, а й взагалі для європейського футболу, пише fc-dinamo.kiev.ua.

Коментарі ()