Головне

Суркіс: "Мілевському треба змінити обстановку"

14.12.2012 09:38 538 0

"Динамо" продовжує працювати над тим, аби працевлаштувати гравців, виставлених на трансфер.

Про це розповів президент клубу Ігор Суркіс.

"Ми чекаємо по Мілевському пропозицій. Я підтверджую, що він виставлений на трансфер - так само, як і Нінковіч, Каддурі, Юссуф, Алмейда. Але це ж ще не означає, що їх куплять. Якщо не куплять, абсолютно логічно, що надамо їм ігрову практику в "Динамо-2". Ніхто не буде викинутий на вулицю і не перестане отримувати зарплату", - сказав він.

"Можливо, до названих гравців додасться хтось ще. Як вирішить Блохін. Картину з цього питання ми зрозуміємо по тому, кого головний тренер візьме на збір. Сьогодні придбати футболістів значно легше, ніж працевлаштувати гравців, які вже нічого не можуть нам дати. Але це проблема не тільки "Динамо", а й багатьох інших клубів", - зазначив Суркіс.

На питання, якщо Мілевський змінить те, що називають ставленням до футболу, у нього є шанси повернутися в команду Блохіна, президент відповів: "Складно сказати. Ну уявіть собі, завтра прийде Блохін і скаже, що у нього з Мілевським відбулася розмова, і Артем мало не кров'ю розписався, що буде одним з кращих, і треба його залишити. Ну хіба я його не залишу?

"Але на сьогоднішній день Мілевський виставлений на трансфер. Як клуб, так і його агенти роблять все можливе, щоб працевлаштувати його в хороший клуб, щоб він отримував зарплату, адекватну своїм амбіціям", - зазначив Суркіс.

За словами Ігоря Михайловича, Мілевському треба змінити обстановку.

"Є претензії по Артему. Але треба бути об'єктивним. Він багато чого зробив для команди. Це вихованець нашого клубу. Не можна перекреслювати все позитивне. Це хороший футболіст. Правильно хтось сказав - йому треба змінити обстановку, це гламурне життя. Тоді, упевнений, він допоможе будь-якому клубу на найвищому рівні. Тоді ми повернемо його і для збірної", - цитує Суркіса "Сегодня".

Коментарі ()