Головне

Платіні буде обмежувати кількість команд від об'єднаних чемпіонатів у Лізі Чемпіонів

13.12.2012 21:15 492 0

Країни, які побажають об'єднати свої чемпіонати, повинні бути готові до того, що якась із них може залишитися без Ліги Чемпіонів.

Про це попередив президент УЄФА Мішель Платіні зустрічі з представниками ряду інформаційних агентств.

"Я говорив про те, що відкритий до ідеї транснаціональних ліг. Ми обговорювали цю тему, і повинен сказати, що реакція на неї вельми неоднозначна, причому негативне ставлення переважає над позитивним", - почав він.

"Там є ряд делікатних проблем, оскільки, якщо кілька ліг захочуть злитися в одну, виникнуть питання законодавчого порядку, що стосуються безпеки, оподаткування та інших нормативів. Таким чином, перш за все нам треба переконатися, що всі вони готові до цього в політичному плані", - вважає француз.

"Що ж стосується спортивної сторони справи ... Думаю, якщо дві країни мають намір об'єднатися, то грати в Лізі Чемпіонів хочеться обом. Але якщо вони розігрують один чемпіонат, то право на це отримають лише команди, що зайняли в ньому перші два місця - і тоді одна з двох країн може залишитися без представника в Лізі Чемпіонів", - цитує Платіні sport-express.ru.

Коментарі ()