Головне

Голкіпер "Оболоні" відправився на перегляд у "Сток Сіті"

13.12.2012 19:25 715 0

Голкіпер "Оболоні" 22-річний Ігор Березовський замість того, щоб відпочивати в теплих краях після виснажливої осінньої частини сезону, відправився на перегляд.

Екс-воротар молодіжної збірної України перебуває в стані британського "Сток-Сіті", про інтерес якого до Березовського в ЗМІ вже повідомлялося раніше.

Нагадаємо, що молодий виконавець є вихованцем кіровоградського футболу. Свою професійну кар'єру він почав у кіровоградському "Олімпіку" в 2008-му році (у 18 років), потім виступав у місцевій "Зірці", і звідти в 2010-му перейшов у столичну "Оболонь", звідки і почав викликатися до табору молодіжної збірної України (провів за збірну 15 матчів).

Раніше газета "The Mirror" запевняла, що відразу три європейських гранда "Челсі", "Манчестер Сіті" і "Баварія" придивляються до Березовського. Нібито головний тренер "городян" Роберто Манчіні вважає, що 22-річний голкіпер може стати відмінним дублером Джо Харту.

У той же час тодішній наставник "аристократів" Роберто Ді Маттео бачив у Березовському заміну 30-річному Петеру Чеху, пише FootBoom.

Коментарі ()