Головне

Блохін: "Рівень чемпіонату України зростає. Але не так вже й сильно"

13.12.2012 09:17 347 0

Рівень чемпіонату України з кожним роком зростає.

Про це заявив тренер "Динамо" Олег Блохін в інтерв'ю "Команді".

"Мені здається, рівень чемпіонату з кожним роком зростає, але щоб аж так сильно, сказати поки не можу", - зазначив тренер.

"Якщо розглядати більш конкретно, то "Шахтар", звичайно ж, стоїть окремо, у "Металіста" з'явилася стабільність, але він вже давно підпирав лідерів, почав грати "Дніпро". Решта команди залишилися на колишньому рівні. Хоча за п'яте місце теж буде цікава боротьба", - впевнений тренер.

Також Блохін розповів про клуби, які, на його думку, можна вважати розчаруваннями сезону.

"Хто розчарував? Можливо, більшого чекали від клубів, які брали участь у кваліфікації Ліги Європи, але так і не потрапили в груповий турнір. Вважаю, що донецький "Металург" і київський "Арсенал" вправі були розраховувати на кращі результати, але в даний момент п'ятий рядок для них стелю. Втім, мені невідомі внутрішні справи клубів, тому я можу помилятися", - сказав тренер.

"Передбачити переможця чемпіонату не так вже і складно, а от хто займе решту місць на п'єдесталі, судити не беруся. Зрозуміло, що "Динамо" докладе всіх зусиль, щоб зайняти друге місце. Іншого завдання і бути не може", - цитує Блохіна dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()