Головне

Бетао ставить крапку у своїх виступах за "Динамо"

11.12.2012 22:29 772 0

Захисник "Динамо" Бетао більше не гратиме за київський клуб, причина - сімейний фактор.

Про це бразилець розповів в інтерв'ю Blod do Boleiro.

"Я хочу повернутися до Бразилії. Через 6 місяців закінчується мій контракт з "Динамо". Моя дружина вагітна, чекає другу дитину", - пояснив бразилець.

За словами Бетао, президент клубу Ігор Суркіс пообіцяв відпустити футболіста додому в разі наявності пропозиції від будь-якої команди. Але навіть якщо Суркіс передумає, Бетао намір залишитися в Бразилії:

"Штраф у такому разі складе якраз ті самі 6 місяців, що залишилися. Але я вірю, що президент не змінить свого рішення", - говорить Бетао.

Бетао розповів, що місяць тому у нього із Суркісом відбулася "чоловіча розмова". Президент клубу пропонував продовжити контракт на будь-який термін, але бразилець наполіг на своєму:

"Я сказав йому, що повинен повернутися в Бразилію, нагадав, що завжди викладався за "Динамо". Ключовий фактор - вагітність моєї дружини", - запевнив оборонець.

"Вона в Україну не хоче, а я не можу собі дозволити 15-годинні перельоти. У підсумку Суркіс сказав, що відпустить мене без проблем, якщо знайдеться зацікавлений клуб", - цитує Бетао terrikon.com.

Коментарі ()