Головне

Кварцяний: З приємністю згадуватиму ці чотири напружені місяці роботи в Запоріжжі

11.12.2012 21:39 636 0

Реакція фахівця на слова спортивного директора запорізького "Металурга" про спробу переконати Кварцяного залишитися в клубі вявилася стриманою.

Про свої відчуття та враження від роботи у Запоріжжі Віталій Кварцяний розповів "Українському футболу".

"Думаю, що найправильнішим розвитком подій буде ситуація, за якої чинність контракту в нас завершиться 31 грудня, і ми таки попрощаємося з "Металургом" остаточно. Та юридично", - почав він.

"Трансферна діяльність - це, звісно, дуже важливо. Проте це - не головне. Нині існує дуже багато ідей, які в Запоріжжі не можуть бути реалізовані в принципі. Розумієте, залатати сьогодні одну дірку, а завтра отримати ще дві - це одноденні ідеї, що не можуть призвести до розвитку", - вважає тренер.

За його словами, "Металург" колись відбувся як самос­тійний клуб, але те, що існує наразі не дає вірити, що суттєві кошти на команду будуть у "Металурзі" виділені, тому й говорити нічого.

"Хочеться вірити, що рано чи пізно там дійдуть до того, що треба створювати клуб європейського зразка, як-от "Шахтар", "Динамо" чи "Металіст". І мати перспективу", - натякнув він.

"Думаю, якби мене в "Металурзі" всерйоз хотіли переконати, то зустріч з керівниками клубу уже відбулася б. Але поки що її не було. Думаю, нормально для всіх буде, якщо 31 грудня відбудеться фініш нашої співпраці, й "Металург" залишиться в моєму житті історією. А я з приємністю згадуватиму ці чотири напружені місяці роботи в Запоріжжі", - закінчив він.

Кварцяний додав, що зараз зв’язок підтримує тільки з тренерами, яким дав певні рекомендації щодо підготовки команди.

Коментарі ()