Головне

Прем'єр-ліга. "Металург" З - "Металіст" 1:3. Прощальний матч Кварцяного

01.12.2012 15:47 295 0
Прем'єр-ліга. "Металург" З - "Металіст" 1:3. Прощальний матч Кварцяного

Харківський "Метталіст" на мажорній ноті завершив футбольний рік в українському чемпіонаті. У виїздному поєдинку проти запорізького "Металурга" команда Маркевича на класі переграла свого суперника, і на зимові канікули відправляється, перебуваючи на четвертому місці в таблиці.

Що стосується "Металурга", то цей поєдинок став останнім для команди під керівництвом Віталія Кварцяного, який після гри заявив, що написав заяву про звільнення із займаної посади, бо не зміг добитися результату. У заключному матчі запоріжці намагалися грати з "Металістом" у швидкий футбол, але, як показала практика, зробити це їм не вдалося.

Харків'яни швидко відкрили рахунок в грі. На сімнадцятій хвилині Едамр у штрафному господарів зіграв на добиванні, і головою переправив м'яч у ворота. Після цього "металісти" вирішили, що справу майже зроблено, і почали віддавати супернику ініцівтиву, за що і поплатилися. Помилкою оборони під час створення штучного оффсайду скористався Пісоцький, який і зрівняв рахунок у зустрічі.
До перерви харків'ян ніяк не могли оговтатись від такого ляпаса від господарів, а от по перерві "Металіст" додав, і захист запоріжців почав "сипатись". Другий м'яч забив Хав'єр після швидкої бразильської атаки, третій - Березовчук після розіграшу кутового.

"Металіст" вже відверто догравав гру, а "Металург" з усіх сил намагався награти хоча б ще на один м'яч у ворота Горяїнова, щоб поразка в останньому матчі не була такою гіркою. Проте, єдиний момент, який вдалося награти, не зміг реалізувати Рудика. На зимові канікули "Металург" іде на останній сходинці турнірної таблиці, і вже без Кварцяного.

Прем'єр-ліга України-2012/13

18 тур

1 грудня

"Металург" З - "Металіст" 1:3 (1:1)

Голи: 0:1 - Едмар (17), 1:1 - Пісоцький (34), 1:2 - Хав`єр (50), 1:3 - Березовчук (62)

Металург З: Руденко, Тейку (Глушко, 82), Нестеров, Бойко А., Парцванія, Матяж, Ашраф, Рудика, Цуріков, Опанасенко (Каверін 68),, Пісоцький

Металіст: Горяїнов, Вільягра, Папа Гуйе, Березовчук, Пшеничних, Едмар (Шарпар, 90), Бланко, Тайсон, Хав`єр, Марлос (Вілліан, 70), Крістальдо (Фініньо, 84)

Попередження: Бойко (19), Бланко (56), Тейку (59), Тайсон (76)

Коментарі ()