Головне

Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Дніпро" 0:0. Сухий рахунок у мокру погоду

01.12.2012 19:02 1093 0
Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Дніпро" 0:0. Сухий рахунок у мокру погоду

Зима прийшла в український футбол нестандартно. 1 грудня у Донецьку місцевий "Металург" та "Дніпро" зустрічалися фактично за вересневої погоди - рясна та тепла злива задала тон останньому цьогорічному матчеві команд на внутрішній арені.

До честі організаторів поєдинку, газон на місцевому стадіоні витримав таке випробування значно краще, ніж напередодні в Ужгороді. Але на яскраву гру за таких погодних умов чекати було марно, і результат підтвердив очікування - нульова нічия з мінімумом небезпечних моментів.

Все, що можна згадати - це кілька дальніх пострілів, які завжди вважаються ефективною зброєю саме за такої погоди. Канкава, Джуліано та Матеус справді були близькі до того, аби таким чином змінити результат на свою користь, але дуже добре сьогодні зіграв Бандура, зробивши кілька класних сейвів.

А от відомий у минулому майстер штрафних ударів Олександр Алієв, якого Рамос випустив у другому таймі, схоже, саме з місією додати гостроти при стандартах, це завдання знову провалив - жодна з численних нагод і близько не стала небезпечною. Вже важко згадати, коли востаннє Сашко влучав у ціль зі штрафного удару; принаймні, у складі "Дніпра" за півроку йому цього зробити так і не вдалося.

Нічия, мабуть, все ж на користь "Металурга", хоча трагедії у цьому результаті і для "Дніпра" теж немає. Шкода, звичайно, що відрив від переслідувачів дещо скоротився, проте на зимову паузу дніпропетровці однак ідуть на одноосібному другому місці. Чемпіонат України бере паузу на три місяці, після чого його кінцівка обіцяє бути як ніколи цікавою.

Тож, до зустрічі на українських полях у березні!

Коментарі ()