Головне

Ігор Суркіс: "У реалізації проекту об'єднання чемпіонатів України та Росії бачу тільки позитивні моменти"

29.11.2012 18:01 709 0
Ігор Суркіс: "У реалізації проекту об'єднання чемпіонатів України та Росії бачу тільки позитивні моменти"

В ініціативі об'єднання чемпіонатів країн СНД - величезний плюс для футболу цих держав.

Про це заявив президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, коментуючи можливість створення об'єднаної футбольної ліги країн СНД.

"У першу чергу, я як президент київського "Динамо" хочу, щоб моя рідна команда постійно прогресувала та підвищувала рівень гри. У реалізації проекту об'єднання чемпіонатів України та Росії я бачу тільки позитивні моменти", - сказав він.

"По-перше, і це, напевно, найголовніше - виросте глядацький інтерес. По-друге, зросте клас суперників. Однак існує ряд питань. Наприклад, потрібно зрозуміти, як команди з такого турніру будуть потрапляти у європейські кубки", - додав президент.

Разом з тим, на думку Суркіса, якщо така ідея існує, то її, зрозуміло, варто обговорювати.

"Робити це не в кулуарах, а відкрито, разом з футболістами, експертами, і найголовніше - вболівальниками. Особисто я готовий до подібної дискусії та бачу в ініціативі об'єднання величезний плюс для футболу наших країн", - зауважив він.

"Думаю, з часом об'єднаний чемпіонат цілком здатний вийти на рівень, наприклад, першості Німеччини. У цьому випадку залучати нових якісних футболістів у такий турнір буде набагато простіше. Футбол - гра для вболівальників, і ми хочемо, щоб на всі матчі збиралися повні трибуни. У разі створення об'єднаного чемпіонату глядачі будуть заповнювати стадіони на кожній грі", - цитує Суркіса "Спорт-Экспресс".

Коментарі ()