Головне

Взимку "Динамо" проведе два міжсезонних збори

29.11.2012 09:41 308 0

Стали відомі плани зимової міжсезонної підготовки київського "Динамо".

Відпустка у підопічних Олега Блохіна почнеться відразу після заключного поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів із загребським "Динамо", який відбудеться 4 грудня в столиці Хорватії.

Відпочивати динамівці будуть до 10 січня - в цей день команда збереться на своїй базі в Конча-Заспі і протягом трьох днів проходитиме поглиблене медичне обстеження.

14-го січня "Динамо" відправиться на перший міжсезонний збір, який відбудеться в іспанській Марбельї і триватиме до 26-го числа. Повернувшись до Києва, команда отримає два дні вихідних, після чого відправиться на другий збір, який також відбудеться в Іспанії.

По його завершенні "біло-блакитні" відправляться безпосередньо до місця проведення першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи, який відбудеться 14 лютого (жеребкування цієї стадії турніру заплановане на 20 грудня).

Нарешті, між матчами 1/16 фіналу Ліги Європи "Динамо", не виключено, проведе короткостроковий збір у Туреччині. Втім, це питання, так само як і перелік спаринг-партнерів киян в період зимової підготовки, поки знаходиться у стадії розгляду, пише Dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()