Головне

Коньков назвав "ПроФутбол" "нотатками божевільного"

27.11.2012 17:35 411 0

Ведучий програми "ПроФутбол" Ігор Циганик просто вражає своїм непрофесіоналізмом будь-яку нормальну людину.

Про це заявив газеті "Український футбол" розкритикований журналістом голова ФФУ Анатолій Коньков.

"Бруд коментувати не буду, а відповідати брудом не стану - не можу, совість не дозволяє. Ця програма - на каналі "2+2" - це якісь "нотатки божевільного", а на таке я не реагую, бо якщо реагувати, сам зійду з розуму", - сказав він.

"Це ж смішно: пан ведучий пропонує мені очолити збірну. Але я, мабуть, не гідний цього - потягну тільки роль помічника Ігор Циганика!", - жартує Коньков.

"Підставився публічно запросивши Шевченка та Реднаппа? Згоден наполовину - з приводу англійця: дійсно, тепер розумію, що треба було все це тримати в тиші, в таємниці. Однак з Андрієм - зовсім інша справа", - переконаний чиновник.

За словами Конькова, він був упевнений в тому, що Андрій погодиться.

"І досі вважаю, що його робота із нашою національною командою - це був би цікавий і неординарний крок з боку ФФУ. Чому? Тому Шевченко - справжній українець, він на 100 відсотків наш по духу. Відчував, що його зацікавить такий варіант роботи. Помилився", - визнав він.

"Ліппі? Докладемо до появи нового тренера всі зусилля. Адже в лютому наступного року повинні зіграти контрольний поєдинок, а вже в березні - офіційний. А тренеру потрібен час, щоб хоч озирнутися навколо. Часу ж мало, розумію. Як і те, що окремі товариші підганяють мене, щоб у підсумку не встиг. Нехай, я на це не звертаю уваги. А про проекти, потенційних кандидатур - тепер ні слова!", - резюмував Коньков.

Нагадаємо, раніше у конфлікт з Цигаником вступив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

Коментарі ()