Головне

Кварцяний: "Треба йти в Першу лігу, вже створюючи команду"

27.11.2012 08:41 434 0

Запорізькому "Металургу" треба йти в Першу лігу, вже створюючи команду.

Про це після поразки від "Дніпра" заявив головний тренер клубу Віталій Кварцяний, пише сайт дніпропетровського клубу.

"У нас дуже веселий фініш - граємо з командами європейського рівня. "Дніпро" підтвердив, що добре зіграний, гравці розуміють один одного з півслова. Багато працюють без м'яча, все роблять на швидкості, і нам важко грати проти них", - сказав він.

"У нас випало чотири гравці в задній лінії - і нас розривали на частини. Як говорить Блохін, можна багато показувати на фішках, але від цього гра не посилиться. Не страшно те​​, що програли - ми поступилися більш сильній команді - а те, що боялися грати. Тим не менше після перерви команда оговталась - я так завівся, соромно було за перший тайм", - зазначив тренер.

За словами Кварцяного, його продовження роботи з командою залежить від керівництва клубу.

"Чи залишуся я, залежить трохи від мене і у великій мірі від керівництва. Сьогодні в клубі є нормальне розуміння ситуації. Потрібно в першу лігу йти сміливо, будувати кваліфіковану та перспективну команду. На це не потрібні великі гроші, але якусь копійку треба вкласти. Потрібно реально оцінити і не поспішати", - впевнений Кварцяний.

"Попередній господар багато дав команді. Є всі умови для роботи: база, стадіон. Чому б не працювати? Здоров'я вистачає. Не я - так інший тренер. Я підкажу йому, як треба. Нехай вирішують. Іншої дороги немає: треба йти в першу лігу, вже створюючи команду, а не просто дограючи", - підсумував наставник.

Коментарі ()