Головне

Тренер "Говерли": "Зараз з "Шахтарем" дуже важко змагатися"

24.11.2012 19:18 328 0

На даний момент в Україні "Шахтарю" немає суперників, крім самого "Шахтаря".

Про це після поразки у Донецьку сказав помічник головного тренера "Говерли" Олександр Мартюк, пише прес-служба "гірників".

"Напевно, на даний момент в Україні "Шахтарю" немає суперників, крім самого "Шахтаря". Битися на рівних з цим клубом шансів немає ні у кого. Вони можуть тільки самі програти або зіграти внічию", - сказав він.

"Команди у Прем'єр-лізі можна порівняти з машинами, а "Шахтар" - це ракета. Зараз з ним дуже важко змагатися. Якщо для "Шахтаря" проблема - відсутність Ракицького і травма Хюбшмана, то для нас втрата чотирьох гравців основного складу - катастрофа", - додав тренер.

За словами Мартюка, сьогодні був не найкращий поєдинок у плані самовіддачі.

"Ми намагаємося змусити хлопців грати у футбол, працюємо над цим. Моментами виходить, але треба дуже багато вчитися і працювати. Якщо будемо рухатися в тому ж руслі, як зараз, - результат прийде. Зміст гри у нас начебто є, але немає результату," - зауважив він.

"Ми зібрали цю команду десь на початку вересня. Так що, можна сказати, їй тільки два з половиною місяці. Звичайно, потрібне підсилення двох-трьох позицій. Думаю, попрацювавши взимку на зборах, ми зможемо залишитися у Прем'єр-лізі", - підсумував він.

Коментарі ()