Головне

Тренер "Байєра" Левандовськи: У Бундеслізі "Металіст" був у верхній половині таблиці

22.11.2012 23:38 404 0

Харківський "Металіст" провів дуже серозний поєдинок проти німецького "Байєра" і заслужив на перемогу.

Про це після зустрічі сказав тренер "фармацевтів" Саша Левандовськи, пише сайт українського клубу".

"Я хочу сказати, що перший тайм ми грали на тому рівні, на якому і сподівалися зіграти. Якісно і компактно хотіли зіграти в обороні. У нас були моменти, які могли б дати шанс на позитивний для нас результат матчу". - почав він.

"У другому таймі гол зіпсував картину. Ми сподівалися забити і вийти вперед, хотіли підкараулити "Металіст" контратаками. Ми програли заслужено, молодь, в цілому, можу похвалити. Вони проявили себе з кращого боку", - продовжив німець.

"Варто враховувати, що ми грали сьогодні проти класної команди, яка до того ж грала в рідних стінах. Якби "Металіст" виступав у Бундеслізі, яке місце він би зайняв? Враховуючи те, яку якість гри показує "Металіст" у цьому чемпіонаті, вони б були точно у верхній половині турнірної таблиці. Але точно щодо місця можна довго гадати. Не можу точно сказати", - заявив Левандовськи.

Він запевнив, що хоча і не проводив тренування в Харкові і не виставив основний склад, але, як і в будь-якому іншому матчі, прагнув перемогти.

"Я думаю, що це було видно по грі. Наскільки ви знаєте, у нас коротка лава запасних, і наша найближча альтернатива - молодь. Ми не можемо мати в активі такого гравця як Клаудіо Піссаро, який грає за мюнхенську "Баварію", - визнав німець.

"Ми не шкодували гравців. У нас багато травмованих футболістів. З усіх, хто міг зіграти з "Металістом" - це був Шюррле. Всі інші не мали можливості грати. У нас був змішаний склад, а не другий, як це намагаються піднести. Також змішаний склад очікується на найближчі три гри в Бундеслізі. Мені шкода, що сьогодні у нас не склалося з результатом", - закінчив промову тренер.

Коментарі ()