Головне

Бетао: Шанси були, але треба бути уважнішими

22.11.2012 02:03 400 0

Київське "Динамо" непогано відіграло значну частину матчу проти ПСЖ, але, на відміну від суперників, не реалізувало свої моменти.

Про це після гри сказав оборонець команди Бетао, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Помилка Дуду? Коли ми перемагаємо, то вся команда перемагає, коли програємо - вся команда програє. І Хачеріді теж частина команди", - почав він.

"Чи можна сказати, що до обрізок призводила напруга? Так, звичайно. Шанси звичайно були, перший тайм ми добре зіграли. Але великі команди - як ПСЖ - вони забивають з одного шансу, у них в першому таймі був один шанс, коли шанси є - треба забивати", - повторив бразилець.

"Тренер націлював на перемогу, але нам треба бути уважнішими, не допускати дитячих помилок. Що далі? У нас не тільки остання гра в Лізі Чемпіонів і матчі в Лізі Європи, але і чемпіонат України, там теж важливі матчі", - нагадав він.

За словами Бетао, в цілому футболісти "Динамо" зіграли на рівні.

"Хто був найкращим Вся команда добре грала, Велозу, Гармаш, не можу виділити когось одного, я теж грав нормально, але коли програли, то неприємно про це говорити", - зізнався він.

"Щодо того з ким було важче - Ібрагімовічем чи Лавессі, то у ПСЖ хороша команда, не тільки Ібрагімович і Лавессі, є, скажімо, Пасторе, який вийшов у другому таймі", - зазначив Бетао.

Повеселив журналістів момент, коли дівчина-репортер запитала захисника, чи займається він благочинністю, але той навіть з кількох спроб так і не зрозумів її, сказавши, що не знає цього слова.

Коментарі ()