Головне

Офіційно: Шевченко відмовився очолити збірну

19.11.2012 11:45 1049 0
Офіційно: Шевченко відмовився очолити збірну

Андрій Шевченко відмовився зайняти посаду головного тренера збірної України.

Про це офіційно оголошено прес-службою Федерації футболу України.

У понеділок, 19 листопада, у Будинку футболу відбулась зустріч керівництва ФФУ Андрієм Шевченком, по завершенні якої він прокоментував своє рішення.

"Виступати протягом багатьох років за національну збірну України було для мене великою честю, адже в цих матчах я грав за свою рідну країну. Саме з цією командою в мене пов’язано чимало незабутніх матчів та яскравих емоцій", - сказав він.

"Сьогодні я вдячний Федерації футболу України та її президенту Анатолію Конькову за той високий рівень довіри, який вони виказали мені, запропонувавши очолити національну збірну", - додав Андрій.

За словами Шевченка, він також хотів би висловити слова вдячності всім футбольним спеціалістам, які були "за" або "проти" його призначення.

"Думки цих експертів були дуже важливими для мене і я не залишу їх без уваги. Проте я вважаю, що на сьогоднішній день, можливість очолити збірну України є дещо поспішним кроком для мене. Сподіваюсь, що керівництво ФФУ з розумінням поставиться до мого рішення", - пояснив він.

"Я впевнений, що в національної команди є шанси потрапити у фінальну частину ЧС-2014 року. Зі свого боку я завжди готовий підтримати нашу збірну на шляху здобуття нею максимальних результатів", - підсумував екс-капітан збірної.

Коментарі ()