Головне

Севідов: "Цікаво, чи міг собі червону картку показати арбітр за таку роботу?"

17.11.2012 18:46 598 0

У "Говерлі" знову залишилися незадоволеними діями арбітрів - тепер у поєдинку із "Чорноморцем".

Про це після матчу нарікнув головний тренер ужгородців Олександр Севідов, пише офіційний сайт клубу.

"На жаль, знову не вдалося перемогти. Ми сьогодні зіграли з хорошою командою, яка перебуває нині у зоні єврокубків. Радує те, що ми у жодному компоненті "Чорноморцю" не поступилися. Нам, на жаль, важко грати в "меншості" з першої хвилини. Не готові ми ще до того", - сказав він.

"Створили багато гольових моментів, які мали реалізовувати. Напевно, Бог нас за щось карає. "Чорноморець" у другому таймі двічі вдарив по наших воротах і забив", - додав тренер.

За словами Севідова, у зв'язку з необ'єктивних суддівством у нього все кипить, але ж він не Кополовець, а міг би наговорити багато.

"Так не можна, адже арбітр - один з найперспективніших в Україні. Потрібно вже совість мати, а совість - проблемна позиція у нашій країні, її не можна купити чи замовити в інтернет-магазині чи за кордоном. Ви уявляєте, як важко Колліні, він же гадає, що в наших рефері є совість", - зауважив він.

"Цікаво, чи міг собі червону картку показати сам арбітр за таку роботу. От так взяв, "напартачив", сам собі показав червону картку та пішов з поля. От це б був справжній подвиг. Тоді б казали, що Бойко - найкращий арбітр всіх часів і народів, він сам себе покарав за погане суддівство", - додав тренер.

Коментарі ()