Головне

Коньков: "У четвер прилітає Шевченко, в п'ятницю-суботу буде прийнято рішення"

15.11.2012 09:31 453 0

Анатолій Коньков найближчим часом планує зустрітися у Києві з Андрієм Шевченком, якому керівництво ФФУ запропонувало очолити національну збірну України.

За словами президента федерації, в п'ятницю-суботу буде прийняте остаточне рішення по тренеру збірної.

"Офіційні та товариські ігри в цьому році у нас закінчилися, тому скоро будемо підводити підсумки. Найкраще гру команди, напевно, оцінять тренери, які керували збірної в цих матчах. Все зважимо, вислухаємо наставників і потім підведемо підсумки", - сказав він.

"З Шевченком ми зідзвонювалися, В четвер він прилітає до Києва, ми плануємо зустрітися. Думаю, що в п'ятницю або суботу буде прийнято рішення. По телефону він нічого не озвучував, як він міг це зробити, якщо ми ще особисто не бачилися і тільки домовилися про зустріч", - зазначив Коньков.

Коньков впевнений, що збірній потрібен тренер на перспективу.

"Нам потрібен тренер на перспективу теж, тому контракт, в якому йтиметься тільки про відбір ЧС-2014, нам не підходить. Але щоб про це говорити, спочатку треба зустрітися, переговорити і з'ясувати, що він думає з цього питання", - зазначив президент ФФУ.

"Нинішній "відбір" ні в якому разі ніхто "ховати" не буде. Вся основна боротьба ще попереду", - цитує Конькова Чемпионат.com.

Коментарі ()