Головне

Заваров: "На мене результат тиснути не буде"

13.11.2012 18:33 368 0

У матчі проти збірної Болгарії національній команді України треба перевірити себе.

Про це заявив в.о. головного тренера збірної Олександр Заваров.

"Треба вийти, показати себе, перевірити. Бачу, у хлопців є бажання грати і проявити себе. Без настрою немає сенсу виходити на поле. Цей матч був запланований, приїхали зіграти із задоволенням, зараз у болгар сильна команда, вони добре стартували у відборі чемпіонату світу", - сказав він.

Також Заваров прокоментував відсутність травмованих Гусєва, Ярмоленка і Коноплянки.

"Наших травмованих футболістів не було сенсу брати, треба поберегти, лікарі сказали, що вони не зможуть грати. Вони провідні виконавці у своїх клубах, я не ворог їм. На мене результат тиснути не буде, впевнений в хлопцях, адже вони пройшли Євро. Моя справа налаштувати, а їм грати. Головне, щоб не було травм", - сказав тренер.

"Після того як випали Ярмоленко, Коноплянка і Гусєв, треба подумати над тактикою. Болгари вважають, що ми будемо грати через фланги, але ми подумаємо і будемо бити через центр. Все буде залежати від стану, нагнітати гравців не будемо", - зазначив Заваров.

За словами тренера, він вже визначився зі сколадом на гру.

"Зі складом визначився, але називати поки не буду. Є травми, приїхали до серйозного суперника, назву його завтра. У збірній є кістяк, але спогадами жити не варто. Все рухається вперед, в конкуренції можна створювати команду", - цитує Заварова "Чемпионат.com".

Коментарі ()