Головне

Коньков: Шевченко дасть відповідь після матчу Болгарія - Україна

13.11.2012 11:55 590 0

Андрій Шевченко дасть відповідь з приводу призначення на пост головного тренера збірної після товариського матчу проти команди Болгарії.

Про це повідомив президент Федерації футболу України Анатолій Коньков.

"Після гри з болгарами ми з Андрієм переговоримо, і він дасть відповідь. Я не думаю, що він був сильно здивований пропозицією", - сказав Коньков.

"Заваров теж залишається одним з кандидатів. Коли буде ясність, зберемо виконком і приймемо рішення. Запрошення Шевченка - не моє рішення, а нашої команди, яка намагається мислити нестандартно", - зазначив він.

Конькова не бентежить, що Андрій з нинішніми гравцями, як кажуть, сидів за одним столом.

"Він грав у великих тренерів: Лобановського, Анчелотті, Моурінью. Не думаю, що проблеми з субординацією будуть заважати - ми всі одна футбольна сім'я. Чи стане Шевченка нашим Гвардіолою? Може, навіть перевершить іспанця", - припустив голова ФФУ.

"Від збірної зараз чекаю прояву мотивації. Хочу подивитися, як вони налаштовані вирішувати завдання після двох невдалих ігор. Сподіваюся, що гравці проявлять свої кращі якості, а тренерський штаб вирішить існуючі проблеми", - наводить слова Конькова championat.com.

Коментарі ()