Головне

Збірна України (U21) вирушила до Франції

12.11.2012 10:08 213 0

11 листопада, молодіжна збірна України вирушила до Франції, де 13 листопада проведе товариський матч проти французьких однолітків.

Напередодні відльоту прес-служба ФФУ поспілкувалась с головним тренером "молодіжки" Павлом Яковенко.

"Збір розпочався вчора, тоді мали приїхати гравці, що вже відіграли матчі за свої клуби в п’ятницю. Таких було лише чоловік десять. Вчора ми провели відновлюване тренування для цих гравців", - почав він.

"Сьогодні до збірної доєдналась решта футболістів. Не приїхали двоє − Каденчук, який змущений був залишитися в клубі через те, що травмувались інші воротарі, та Буяльський, який травмувался. Замість них ми довикликали Бущана з "Динамо" та Філіпова з "Арсенала", - повідомив тренер.

"по прильоту в нас буде одне тренування, проте для тих, хто сьогодні приїхав − воно буде відновлюване. Ще  одне тренування буде завтра, напередодні гри. Тоді можна буде вже робити висновки", - додав Яковенко.

За його словами, головне на даному етапі − це селекція та награвання складу.

"Зараз перед нами стоїть завдання вивчити якомога більше гравців та формувати кістяк збірної, що буде виступати у відборі до ЧС-2015", - вважає він.

"Франція - одна із найсильніших збірних в Європі на сьогодні, учасник ЧЄ-2013 року. Одразу 4 гравці грають в основних складах своїх клубів. Варан − гравець мадридського "Реалу". Гра з такою збірною буде надзвичайно корисною для нас. Сподіваюсь, ми покажемо гарну гру", - закінчив Яковенко.

Коментарі ()