Головне

Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Шахтар" 0:4. Без права на інтригу

11.11.2012 14:46 1026 0
Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Шахтар" 0:4. Без права на інтригу

"Шахтар" здобув легку перемогу в донецькому дербі з рахунком 4:0, розгромивши "Металург". Інтрига в цьому матчі тривала не так довго. Вже на десятій хвилині матчу рахунок був відкритим.

Взагалі, донецькі дербі майже завжди проходили за одним сценарієм, і голи залітали майже завжди в одні ворота. Років з вісім тому ще екс-тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо, а нині поважний експерт каналу "Футбол" та прихильник всьго донецького навіть пообіцяв поставити в Донецьку пам`ятник, якщо "Металург" відбере очки в "Шахтаря". І якось одного разу це сталося, але пам`ятника від Сабо в Донецьку так і не дочекалися.

Але у цього у "Металурга" не було жодного шансу проти нинішнього "Шахтаря". Нині "гірники" на ходу і своїх суперників в чемпіонаті України не шкодують. Якщо "шахтарі" забивають швидкий гол, то майже на 100% варто очікувати розгрому. Так сталося і в грі з командою Юрія Максимова.

Після гри з "Челсі" Мірча Луческу зробив кілька змін в стартовому складі і для профілактики змінив у воротах П`ятова, поставивши Каніболоцького. Воротар авансом від тренера скористався, хоча і вступав в гру дуже зрідка.

Ще в перші 45 хвилин у ворота "Металурга" влетіли три м`ячі, а вже на останні хвилині матчу Тейшейра забив і четвертий гол. Матч проходив без інтриги на переможця в цьому поєдинку і питання було лише в тоталі на матч.

Після 15 турів "Шахтар" зберіг 15-очковий відрив від найближчого переслідувача і з кожним туром наближає своє чергове чемпіонство, в якому вже не сумнівається жоден з конкурентів донецької команди.

Коментарі ()