Головне

Перейра: Грою задоволений не на 100%, але вона тривала за нашим сценарієм

07.11.2012 02:12 279 0

Київське "Динамо" провело непоганий для себе матч, але цього рівня було замало, щоб переграти "Порту", котрий дотримувався плана на гру.

Таку думку висловив після гри тренер португальців Вітор Перейра, передає кореспондент "Чемпіона".

"Звісно, я задоволений грою не на всі 100 відсотків, адже ми очікували пресингу "Динамо" у першому таймі, вони його і продемонстрували. Також не вдалося підсилити гру в другій половині гри, в цьому заслуга господарів, які не дали нам цього зробити", - почав він.

Потім Перейра дещо несподівано поскаржився на проблеми з газоном, котрі заважали його технічним та швидкісним виконавцям, які не могли розігнатися, після чого оцінив дії окремих гравців.

"Ба показав себе так, як я і очікував. Хотів би відзначити Атсу і Каштру, які хоч і провели на полі небагато часу, але свою роль зіграли. Ще вчора казав, що ключом до успіху буде командна взаємодія, так і вийшло", - зізнався Перейра.

"Загалом, гра тривала за нашим сценарієм. Хоча маю віддати належне футболістам "Динамо" за самовіддачу. Зараз ми будемо продовжувати тренуватися та грати у кожному наступному матчі на перемогу", - прокоментував хід подій Вітор.

Також він пожартував, відповідаючи на питання одного з журналістів, чому виглядає засмученим, сказавши, що це помилкове враження, додавши, що якби "Динамо" грало так само швидко, як він отримує запитання, то португальці не протрималися б навіть до кінця першого тайму.

Коментарі ()