Головне

Ліга Чемпіонів. "Динамо" - "Порту" 0:0. "День рождения, грустный праздник"...

06.11.2012 21:00 552 0
Ліга Чемпіонів. "Динамо" - "Порту" 0:0. "День рождения, грустный праздник"...

Київське "Динамо" не зуміло зробити подарунок своєму головному тренеру Олегу Блохіну до 60-річчя, яке він святкував у понеділок, 5 листопада. У 4 турі Ліги чемпіонів на НСК "Олімпійський" столичний клуб розкатав "суху" нічию з португальським "Порту".

Іменинник за грою знову дивився з ВІП-ложе стадіону, а не з тренерської лавки. Поки лікарі не дозволяюють Блохіну бути присутнім поряд з командою.

До матчу з "Порту" команду готував саме Блоіхн. Він проводив і тренування, і передматчеву установку, але... Команда "Динамо" як не грала, так і не грає. Моментами щось виходить, але ці миттєвості затьмарені загальним поняттям жалюгідного футболу у виконанні столичного клубу. У цьому випадку пацієнта, тобто "Динамо", може врятувати лише хірургічне втрачання. Так врятували життя Олегу Блохіну, лише так може бути врятований колись великий клуб.

У матчі з "Порту" ми знову бачили як стараються Гусєв, Михалик той же Ярмоленко, який знову не використав вихід сам на сам, і як не грає команда як цілісний організм.

Мілевського вже не вистачає навіть на один тайм. Куплені за великі гроші Велозу та Рубен продовжують бути перспективними в "Динамо", а Кранчар просто гріє "банку" і виходить лише на заміну.

Результат столичного клубу за останній місяць має змусити замислитися не тільки Олега Блохіна, але й президента команди Ігоря Суркіса. За часів керування Ігоря Рахмільйовича "Динамо" жодного разу за 11 років не вийшло з групового турніру Ліги чемпіонів:) Це лише крапля ганебної статистики.

За останній місяць "Динамо" лише одного разу перемогало, і це був матч 14 туру Прем`єр-Ліги з "Таврією"...
 
Після цієї нічиєї київське "Динамо" майже напевно прощається з Лігою чемпіонів. Хоча чисто теоретичний шанс ще є. Для цього потрібно вигравати два останні матчі і сподіватися, що ПСЖ набере в останніх турах не більше одного очка.

Але й Ліга Європи та третє місце для столичного "Динамо" ще не заброньоване. Тепер за Лігу Європи кияни будуть боротися із загребським "Динамо".

Коментарі ()