Головне

Керівництво "Говерли" через систематичні помилки суддів погрожує зривом гри проти "Ворскли" та виходом з УПЛ

05.11.2012 12:25 196 0

Кількість помилок, котрих припустилися арбітри у матчах "Говерли", є занадто великою, щоб говорити про збіг обставин.

Про йдеться у відкритому листі керівництва клубу, котрий розмістив офіційний сайт ужгородців.

Лист звернений до Анатолія Конькова, Віталія Данилова, П'єрлуї́джі Колліни, президента "Ворскли" Костянтина Жеваго та директора канала "Футбол" Олександра Денисова.

"Ігнорування наших попередніх листів, та чергова груба помилка, допущенна бригадою арбітрів на чолі з Сергієм Даньковським у матчі "Волинь" Луцьк - "Говерла" Ужгород не могли залишитись без нашої уваги й змушують ще раз спробувати й нарешті отримати відповіді на поставленні запитання.

На даний момент ми маємо цілком обґрунтовані претензії до роботи бригад арбітрів у наступних матчах:

1. "Черноморець" Одесса - "Говерла" Ужгород 3:2

2. "Говерла" - "Зоря" Луганськ 0:1

3. "Іллічівець" Маріуополь - "Говерла" 2:0

4. "Говерла" - "Таврія" Сімферополь 2:1

5. "Металург" Запоріжжя - "Говерла" 1:1

6. "Волинь" Луцьк - "Говерла" 2:1

Як бачимо у даному переліку присутні не лише матчі в яких наша команда зазнала поразки, але й навіть переможні для нас ігри. Більш того, у нас абсолютно відсутні претензії до дій арбітрів у певних матчах де ми втрачали очки - наприклад  проти "Карпат", "Арсенала" та "Кривбасу" а також матчів проти грандів вітчизняного футболу. Напевно,  їм в матчах проти нашої команди допомога арбітрів поки що не потрібна.             

Шляхом простої математики можна порахувати, що у зв’язку із вищезгаданими помилками наш клуб не дорахувався мінімум п’яти  залікових пунктів й на даний момент знаходився б не в зоні вильоту.

Ми вимагаємо,

1.  Надати нам інформацію щодо оцінок та висновків інспекторів даних матчів стосовно дій бригад арбітрів.

2.  Надати інформацію про санкції  стосовно арбітрів вище перерахованих матчів, та пояснень  - чому більшість з них вже в наступних турах продовжувала працювати?

3.  Публічного коментаря дій арбітрів в наведених матчах Куратора суддівського комітету ФФУ П'єрлуї́джі Колліни.

4.  Публічних пояснень, по яким критеріям було допущено до обслуговування матчів ПЛ арбітра Костянтина Труханова, який регулярно припускається грубих помилок в тому числі в матчі Першої Ліги за участю ПФК "Севастополь"  - "Говерла" Ужгород?

У разі невиконання даних вимог, та ігнорування нашого листа Ми попереджаємо керівництво  ФФУ та ПЛ, телеканал "Футбол", а також керівництво команди "Ворскла" Полтава, що Ми відмовляємося проводити домашній матч  проти полтавської "Ворскли", який має відбутися вже цієї п’ятниці.

У випадку наступного ігнорування наших вимог та відсутності гарантій об`єктивного та кваліфікованого арбітражу у наступних матчах Чемпіонату - нами буде прийняте принципове рішення про зняття команди з Чемпіонату України серед команд Прем`єр Ліги", - йдеться в листі.

Повну версію можна переглянути за цим посиланням.

Коментарі ()