Головне

Тренер "Буковини" Заяць: Президент "Полтави" погрожував мені насильством

04.11.2012 15:27 489 0

У 18 турі першості України чернівецька "Буковина" перемогла на виїзді ФК "Полтава" - 3:2, а візит чернівчан у Полтаву запам'ятався поведінкою президента місцевого клубу.

Саме на цьому акцентував свою увагу головний тренер ФСК "Буковина" Вадим Заяць, пише сайт клубу.

"У вас є людина, президент клубу, який взагалі не має права знаходитися на полі. Є футбол, є повсякденне життя. Те, що людина собі дозволяє...", - почав тренер.

"Закликаю Федерацію футболу та ПФЛ не карати людину, тому що він взагалі не має права займатися футболом. Чому? Я головний тренер футбольного клубу "Буковина". Ми ведемо себе толерантно. Є прописані умови, за якими ми граємо", - продовжив Заяць.

За його словами, по-перше, ФК "Полтава" не надала гостям поля  для тренування і тепер треба чекати, яке рішення тепер прийме ПФЛ, але це ще квіточки.

"По-друге,  ваш президент... Як його прізвище? Соболєв? Він вчора мені особисто погрожував. Сказав, що прийдуть якісь хлопці, поламають мені ноги та винесуть з Полтави. За що? За те, що я назвав себе та свій клуб порядними", - продовжив він.

"Я з ним не лаявся.  Зараз у мене ворогів немає. Коли приїдемо додому, то подамо заяву в міліцію. Нехай вони розбираються. Як людина, яка займає посаду президента клубу, може мені погрожувати? Я громадянин України ! Я вимагаю від влади захисту для себе!", - не приховував емоцій наставник.

"Я одного разу вже постраждав так, що досі лікуюся. Закликаю футбольну громадськість допомогти футболу відсторонити цю людину. Він не має права займатися футболом! Він просто не адекватний. У нього немає кордону футболу та простого життя. Якщо він десь там так живе, то нехай...А тут таких людей немає!", - ще раз повторив Заяць.

На його думку, керівник клубу не має права погрожувати насильством, ще й говорячи "Я тебе так...". 

"Тоді, напевно, було мало людей, тому він нічого не зробив. Сказав, що зателефонує, приїдуть хлопці і мене винесуть з цього міста, тому що він цар та бог. Ось це конфлікт. Це нормально? Я вважаю, що ні", - закінчив Заяць.

Коментарі ()