Головне

Лужний: Після пропущених м'ячів пішла зовсім інша гра

04.11.2012 14:47 397 0

"Динамо" заслужило перемогу над "Таврією" у матчі першості України, адже кримська команда не проявила усі свої найкращ якості у матчі з серйозним суперником.

Про це після гри говорив тренер переможених Олег Лужний, повідомляє офіційний сайт сімферопольців.

"Хочу привітати "Динамо" з перемогою, хорошою грою і побажати команді успіху в матчі Ліги Чемпіонів проти "Порту". Що ж стосується нашої гри сьогодні, то ви самі побачили, що ми не готові грати в режимі проведення двох матчів в тиждень", - зізнався він.

"Але все одно, вважаю, що команда сьогодні виглядала гідно, особливо в кінці другого тайму. На початку матчу у хлопців був, мабуть, якийсь мандраж, але в відрізку поєдинку, який був після двох пропущених м'ячів, команда стала грати значно краще", - вважає тренер.

На думку Лужного бліда гра "Таврії" у атаці має однією з причин малі терміни, що минули після кубкової гри з "Ворсклою".

"Ви прекрасно бачили, на якому полі ми грали в матчі на Кубок: там було, по суті, не поле, а болото. Це по-перше. А по друге-, говорячи про атаку, треба враховувати клас нападників. Без класних форвардів важко грати результативно", - наголосив Лужний.

"Потрібно, щоб рівень футболістів був вищим, ніж той, який ми маємо зараз. У нас є Шиндер, але нам потрібні ще форварди - один нападник адже не може грати поодинці всі матчі", - підкреслив Олег Романович.

Коментарі ()