Головне

Суркіс: "Необхідно визнати, що команда потрапила у глибоку кризу"

03.11.2012 23:04 176 0

Якби Олег Блохін перебував на тренерському містку "Динамо", то команді вдалося б не потрапити у серйозну психологічну яму.

Про це після перемоги над "Таврією" заявив президент київського клубу Ігор Суркіс, пише прес-служба "біло-синіх".

"Сьогоднішня перемога дуже важлива у психологічному плані. По-перше, до роботи повернувся Олег Блохін. Необхідно визнати, що команда потрапила у глибоку кризу. Цей спад, напевно, був неминучий, можливо, якби Олег Володимирович був на тренерському містку", - сказав він.

"Сподіваюся, гра з "Порту" буде більш емоційною, більш відкритою, оскільки, це не той суперник, який буде закриватися. У цьому році нам необхідно зуміти перебудуватися на рейки, які тренери вважають за потрібне", - додав президент.

За словами Суркіса, гра, яку всі звикли бачити - це швидкий перехід від оборони до атаки, робота флангів, надійність в обороні.

"Словом, все те, що прищеплювалося славної команді київського "Динамо" у минулому. Сподіваюся, що тренери, які грали у цій команді, приносили їй славу, зуміють її перебудувати", - зауважив він.

"Напередодні Дня народження Блохіна я бажаю йому тільки одного - не фарту, не удачі, а тільки здоров'я. А все інше буде йому супроводжувати і, сподіваюся, його професіоналізм допоможе нам подолати всі труднощі", - додав президент.

Окрім того, Суркіс звернувся до вболівальників із закликом трохи потерпіти та підтримати команду.

"Зараз їй потрібна підтримка, як ніколи. Коли команда перемагає, зрозуміло, що всі радіють, отримують задоволення. А коли вона потрапляє у важкий період, їй потрібно підтримати, адже немає у світі клубів, з якими подібне не трапляється", - пояснив він.

Коментарі ()