Головне

Кварцяний: "Деякі футболісти починають прокидатися, вірити у себе"

03.11.2012 20:39 335 0

Проти донецького "Шахтаря" "Металург" показав гідний футбол.

Про це заявив головний тренер запоріжців Віталій Кварцяний, пише прес-служба донеччан.

"Із суперником такого рівня сьогодні "Металург" зіграв непогано. Я як тренер задоволений бажанням своїх гравців, які зіграли на максимумі можливостей. Майстерності, звісно, ​​не вистачало, дуже багато було незапланованих втрат м'яча", - сказав він.

"Напевно, так діяти нас змушував "Шахтар", але однак у деяких моментах ми втрачали м'яч просто безвідповідально. Все ж настрій команди вдалося утримати на гідному рівні, і "Металург" намагався бути єдиним колективом. Думаю, з "Шахтарем" ми провели гідний поєдинок", - додав тренер.

За словами Кварцяного, він дуже переживав, чи вистачить концентрації та ігрової дисципліни до кінця матчу його підопічним.

"Деякі гравці були втомленими, але вони просто функціонально не можуть набрати належну форму. Але я більш оптимістично дивлюся на такі речі. Все-таки деякі починають прокидатися, вірити у себе. Особливо радує, що це стосується тих гравців, на яких я раніше не розраховував", - зауважив він.

"Щоб зробити хорошу, сильну команду, потрібні чималі кошти. Навколофутбольні питання тут не проходять. У Першій лізі, напевно, ми б виглядали серйозним колективом. Але змінювати потрібно дуже багато чого у клубі та команді, щоб вийти із ситуації, що склалася", - підсумував він.

Коментарі ()