Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Таврія" 2:0. Команду Блохіна прорвало

03.11.2012 14:20 436 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Таврія" 2:0. Команду Блохіна прорвало

Київське "Динамо" уперше за останній місяць отримало перемогу. Сталося це в матчі 14 туру Прем`єр-ліги з "Таврією". Три очки стали трудовими, але без надмірної нервозності.

Гра з "Таврією" стала першою, коли команду готував Блохін після того як був прооперований. Це було відразу помітно не тільки по грі, де грали розкуто, а й по складу. На поле зі стартових хвилин вийшли Аруна, Рубен і навіть Мілевський. Лавку "гріли" Ідейє, Кранчар та Гармаш.

Особливо помітний в цій грі був Аруна, який встигав грати і в захисті і в нападі. В Ярмоленка вже який матч не клеїться гра, але замість нього забивали інші. Усі голи "Динамо" вийшли трудовими і це була не та гра, де була безмежна кількість моментів. У "Таврії" було два півмоменти, а в киян три, і було забито два голи.

Відкрили рахунок господарі після удару Гусєва, з яким не впорався Кахріман, а на добивання першим був Рубен. Це була додана арбітром перша хвилина до першого тайму. І саме це розлютило Олег Лужного.

"Таврія" їхала до Києва не пропустити, і це їх голове завдання було провалене "голом в роздягальню". В атаці гості з Криму були абсолютно нульові і Максиму Ковалю довелося лише раз попрацювати, відбивши небезечний удар Назаренка. Увесь інший час біля воріт "Динамо" був повний штиль.

У другому таймі абсолютно нічого не змінилося. "Динамо" забило ще один гол, а "Таврія" грала так, як їй дозволяли господарі.

На 61-й хвилині вдало піставив голову Михалик, зробивши рахунок 2:0. З хвилини 70-ї кияни розпочали берегти сили на "Порту". З поля пішов відпочивати "пахарь" Гусєв. У цілому, перед "Порту", "Динамо" своє завдання мінімум виконало - три очки здобули і Олега Володимровича не нервували.

Коментарі ()