Головне

Дедишин: Чув, що ніби-то "Карпати" мають старі борги перед арбітрами

01.11.2012 17:49 343 0

Враження, що існує суддівська змова проти "Карпат" склалося у керівників клубу після низки помилок не в його пользу.

Про це офіційному сайту "Карпат" заявив генеральний директор клубу Ігор Дедишин.

"Якби свавілля мало місце в двох-трьох матчах, то ще можна було б зробити поправку на горезвісний людський фактор, мовляв, у складній ситуації рефері важко було прийняти вірне рішення", - почав він.

"Однак якщо в половині зіграних поєдинків ми втрачаємо очки через результативні промахи арбітрів, то, погодьтеся, це вже тенденція. І про якийсь збіг обставин не може бути й мови", - переконаний він.

"Якщо відверто, то останнім часом до мене доходила інформація з навколофутбольних джерел, що ніби-то "Карпати" мають якісь старі борги перед арбітрами. Ось вони і ополчилися", - розповів Дедишин.

За його словами, за ті роки, що він працює на керівній посаді в клубі, "Карпати" ніяким стимулюванням арбітрів не займалися.

"Якщо в когось є інші факти – нехай їх оприлюднюють. Поки ж не знаю як зупинити це свавілля щодо "Карпат". Бо оскільки помиляються практично всі арбітри поспіль, то повторюю, таке враження складається, що з їхнього боку існує якась змова", - ще раз повторив він.

"До речі, якщо мені хтось скаже, що в українському футболі арбітри не впливають на розподіл місць, то переконаний – це кричуща неправда. Більш того, я впевнений, що саме арбітри і люди наближені до них, реально контролюють хід подій у Прем’єр-лізі", - вважає Дедишин.

Він запропонував П’єрлуїджі Колліні поцікавитися звідки в арбітрів годинники від Cartier, костюми від Louis Vuitton, дорога нерухомість, шикарний автопарк, за які кошти вони відпочивають на престижних курортах.

"Може у них ще якісь джерела крім безпосередньо суддівських? Я ж хочу попередити: якщо не припиняться знущання з боку арбітрів над "Карпатами", то нам доведеться шукати інші варіанти виходу з цієї ситуації", - продовжив він.

"Бо виходить, що перш за все, синьйор Колліна не помічає, що результативні помилки арбітрів мають місце переважно лише в матчах за участю "Карпат", - закінчив Дедишин.

Коментарі ()