Головне

Маркевич: Моментами ми виглядали непогано

01.11.2012 00:08 371 0

Неоптимальний склад "Металіста" зміг дати бій "Карпатам" і проявити достатньо добре, аби суперник не переміг ще в основний час.

Про це після гри сказав тренер харківської команди Мирон Маркевич, пише офіційний сайт клубу.

"Бойова вийшла гра. У нас було багато моментів, у "Карпат" теж. Ми дали сьогодні можливість пограти тим, хто мало грає або взагалі не грає. Таким складом ми грали вперше. В принципі, моментами непогано виглядали", - вважає він.

"Але все-таки ми більше думали про суботню гру і про "Русенборг". А "Карпати" я вітаю з перемогою! Якщо вони далі будуть так грати як сьогодні, то напевно виберуться з того місця, на якому вони зараз", - припустив тренер.

"Ми намагаємося шукати молодих, перспективних футболістів. В основному, всі футболісти у нас показують хороший рівень, але, як і у всіх команд, у нас є проблемні місця, і нам взимку потрібно буде попрацювати в напрямку гравців з українським паспортом", - вкотре наголосив він.

За словами Маркевича, у нього немає претензій по суддівству: були помилки і в одну, і в іншу сторону.

"Коли можна чекати повернення Соси? Можливо, до матчу з "Байєром". 20 днів на відновлення, з них 10 вже пройшло. Плюс потрібен час для підготовки. Сподіваємося, що до "Байєру" він буде готовий", - відповів він.

"Щодо того, чи буде команда готова до "Дніпра", то я не думаю, що багато хлопців, які грали сьогодні, вийдуть на поле в Дніпропетровську", - продовжив Маркевич.

"А щодо гри першості проти "Карпат" - по-перше, буде інший склад. А по-друге, я не хочу так далеко заглядати ... У нас попереду ще дві серйозні ігри, в чемпіонаті і в Лізі Європи. Подивимося", - закінчив Мирон Богданович.

Коментарі ()