Головне

Ультрас "Динамо" виступили на захист засуджених за вбивство судді

04.10.2012 15:07 324 0

Ультрас "Динамо" під час матчу 3 жовтня влаштували акцію на захист засуджених за вбивство київського судді Сергія Зубкова Дмитра та Сергія Павліченків.

Усі вони прийшли на стадіон "Олімпійський" у чорних футболках. Під час матчу ультрас розгорнули банер "Волю Павліченкам" та повернулися спиною, заклавши руки за голову.

У свій заяві уболівальники наголосили, що відтепер усі їхні акції будуть проходити таким чином і під таким гаслом.

 Фото Дмитра Ларіна

"Незважаючи на численні порушення під час слідчих дій, незважаючи на те, що досі не знайдено знаряддя скоєння злочину, незважаючи на те, що свідки не впізнали у підозрюваних вбивць судді Зубкова, а також заявили в суді про те, що на них тисли слідчі, суд виніс вирок батьку й сину - Дмитру та Сергію Павліченкам, визнавши їх винними у вбивстві, якого вони не скоювали", - йдеться в заяві ультрас.

"Відтепер, і до моменту, допоки Сергія та Дмитра не буде звільнено, а винуватців їхніх страждань суворо покарано, всі наші акції проходитимуть під єдиним гаслом - "Волю Павліченкам!", - підсумували уболівальники.

Вони пообіцяли зробити все можливе, щоб привернути увагу української та світової громадськості до цього випадку і закликали уболівальників інших клубів їх підтримати.

Зазначимо, 2 жовтня Голосіївський райсуд Києва засудив Дмитра Павліченка до довічного ув’язнення, а його сина Сергія Павліченка - до 13 років позбавлення волі за вбивство судді Шевченківського райсуду Сергія Зубкова.

Українська правда

Коментарі ()