Головне

Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Шахтар" 0:1. Лужний не зміг зупинити переможну ходу "гірників"

27.10.2012 19:00 878 0
Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Шахтар" 0:1. Лужний не зміг зупинити переможну ходу "гірників"

"Шахтар" продовжує перемагати. У тринадцятому турі української першості зупинити донецький клуб намагалась сімферопольска "Таврія", яка, попри те, що дала "гірникам" справжній бій, очки у цій зустрічі взяти не змогла.

Після перемоги над "Челсі" всі очікували, що Луческу дасть можливість відпочити більшості своїх гравців основи, проте, тренер на лавці залишив лише Вілліана та Тейшейру, які віддали багато сил у поєдинку з лондонськими "аристократами".

Гру команди розпочали не дуже активно, можна навіть сказати повільно. "Шахтар" прогнозованозахопив ініціативу і пішов вперед, однак сімферопольці ще раз довели, що не дарма "Таврія" вважається другою командою за надійністю гри в обороні.

Перший м'яч у воротах Погорілого опинився на одинадцятій хвилині: відправив його у сітку Генріх Мхітарян, правда, рукою. Арбітр все бачив, і як не намагався найкращий бомбардир "Шахтаря" довести, що він зіграв саме плечем - арбітр не зафіксував взяття воріт.

Загалом, перша половина повністю залишилась за "Шахтарем", хоча відкрити рахунок до перерви гравцям Луческу не вдалося. Ілсіньо, Коста і Адріано "випадали" з гри, тому справедливо були замінені тренером по перерві.

Після розбору польотів, який, схоже, Олег Лужний влаштував своїй команді в роздягальні, "Таврія" активно побігла вперед, і пропустила швидкий м'яч. Відзначився Тейшейра, з виходом якого на пару з Вілліаном атакувальна лінія "Шахтаря" стала діяти більш гостро.

Незважаючи на пропущений м'яч, "Таврія" другий тайм провела на одному рівні з "гірниками", стопроцентний шанс відновити паритет втратив Шиндер, який вийшовши сам на сам, вибрав найгірший варіант виконання, і пробив на силу точно в П'ятова.

Догравали команди зустріч помітно виснажені, Олег Лужний іронічно посміхався, мабуть, дивуючись, як же його нападник не забив. А от Мірча Луческу був не те що незадоволений, а можна сказати, розгніваний такою грою своєї команди. За сьогоднішні дев'яносто хвилин тренер втратив нервових клітин більше, ніж в матчах з "Юве" та "Челсі" разом взятих.

Коментарі ()